sunnuntai 15. tammikuuta 2017

La signora matta?Miksi ihmeessä nikkaroida taas yhtä blogia, kun mitään uutta ei Auringon alla ole aikoihin nähty? Jo Sinuhe egyptiläinen 1300 eaa. tiesi tämän.

Tai toisaalta miksipä jättäisi tekemättä jotakin, joka liittyy yli 20-vuotiseen rakkauteen? Olen haaveillut Italiasta, sen kulttuurista ja kielen - edes alkeiden - oppimisesta jo lukiosta asti syistä, joita en todellakaan muista. Tämä rakkauteni ilmenee hyvin monilla elämänaloilla. En vielä aja italoautolla, mutta Azurrot ovat ainoa suosikkijoukkueeni, kun jalkapallossa mitellään isommin.

Tämä blogini on lähinnä varasto tai sekatavarakomero, jonne pyrin keräilemään arjesta pakoillessani kaikenlaista Italiaan ja italialaiseen kulttuuriin liittyvää. Jokunen kieleen liittyväkin juttu saattaa ilmestyä eikä ruokaohjeilta voitane välttyä.

Kuvat ovat omiani, ellen toisin mainitse. Niiden lähde on Toscana, joka on lumonnut perheemme (kuulumme niiden noin 47 miljoonan vuosittaisen turistin laumaan).Seudut, joissa parasta ovat valo, ihmiset, maisemat, pikkuiset kylät, jäätelö, tuoreet kasvikset, lähiruokakaupat...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Köysiradalla

Canyon Park  -kiipelypuiston löysi isompi lapsi internetin syövereistä talvella 2017, kun aloimme taas pohtia kesän kohteita. Tuo kammotu...